İngilizce Öğretmenliği Yüksek Lisans Programları Bilgilendirme Etkinliği...

Tarih:  -

İngilizce Öğretmenliği Kariyer Geliştirme etkinliklerimizin bir diğeriyle sizlerle birlikteyiz! 9 Aralık Perşembe, saat 18:00'da yüksek lisans eğitimi hakkında detaylı bilgi edinebileceğiniz bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlikte, Prof. Dr. Belgin Elmas TED Üniversitesi ELT Yüksek Lisans programını, programa başvuru koşulları, dersler ve tez çalışması ile ilgili konulara değinerek sizlere tanıtacak ve sorularınıza yanıt verecek.  Sonrasında, TED Üniversitesi ELT Yüksek Lisans Programı öğrencisi Batuhan Ulaş ve Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Programı ve Öğretim Yüksek Lisans öğrencisi Aleyna Yeşilkavak yüksek lisans eğitimi ile ilgili  deneyimlerini katılımcılara aktaracaklar. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir!

Etkinlik Adı: Yüksek Lisans Programları Bilgilendirme Etkinliği
Etkinlik Tarihi: 18:00 - 19:00, 9 Aralık 2021
Etkinlik Yeri: Zoom (Etkinlik linki için emir.havadar@tedu.edu.tr adresine e-posta atınız.)