Z Kuşağına İngilizce Öğretimi!

Tarih:

İçinde bulunduğumuz yıllarda, teknolojinin gelişmesi ile tüm hayatımız bilgisayar ve akıllı telefonlara dayalı hale geldi. Eğitim ve öğretim de bunlardan en çok nasibini alan alan oldu. Bizler de İngilizce dersini artık teknoloji olmadan düşünemiyoruz. Ancak bu teknolojiyi öğrenciler için en verimli şekilde kullanmak zorundayız. Bu kapsamda Z kuşağına İngilizce öğretimi başlıklı konuşmasıyla, Milli Eğitim bünyesinde, bu alanda çok başarılı işler yapan İngilizce Öğretmeni Ezel BALLI konuğumuz olacak. Sizler de öğretmenliğe başladığınızda adını çokça duyacağınız kişi ile erken tanışmak için toplantımıza katılma şansını kaçırmayın.

Seminer yalnızca TED Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 2., 3., ve 4. Sınıf öğrencilerimizin katılımına açıktır. Katılım linki öğrencilerimize mail aracılığıyla iletilecektir.