2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İngilizce Öğretmenliği Programı Erasmus Değişim Öğrencilerine Oryantasyon!

Bu dönem Erasmus öğrenci değişim kontenjanlarımızı sonuna kadar kullandığımız verimli bir dönem oldu ve üç kişilik Erasmus öğrenci degisim kontenjanımız doldu. İngilizce Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencileri TEDÜ Uluslararası Ofisin oryantasyon toplantısından sonra İngilizce Öğretmenliği Bölüm Erasmus Koordinatörü Dr. Öğrt. Üyesi Melike Ünal Gezer ile buluştular ve gidiş işlemleri ve belgeleriyle ilgili sorularını sorup cevap alma şansı buldular. Öğrencilerimiz Mihraç Yanardağ (Alexandru Ioan Cuza University, Romanya), Hiranur Horasan (Alexandru Ioan Cuza University, Romanya) ve Lena İşçi’yi (State University of Applied Sciences in Konin, Polonya) tebrik ediyor ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.