Başkent Öğretmen Atölyeleri VII: "Uzaktan Dil Öğretiminde Pedagojik ve Metodolojik Zorluklar"

Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Zeynep Bilki tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ve TED Üniversitesi iş birliği ile yürütülen "Başkent Öğretmen Atölyeleri-VII Öğretmenlere Yönelik Seminerler Dizisi" kapsamında, 25 Mayıs 2021 tarihinde "Uzaktan Dil Öğretiminde Pedagojik ve Metodolojik Zorluklar" başlıklı bir webinar düzenlenmiştir. Webinara katılan İngilizce Öğretmenleri ile birlikte, uzaktan dil eğitiminde pedagojik ve metodolojik açıdan karşılaşılan zorluklar sorgulanmış ve tanımlanmış, bu zorluklarla nasıl baş edilebileceği üzerine, var olan uzaktan dil eğitim çalışmalarının sonuçları dahilinde Dr. Zeynep Bilki öğretmenler ile bazı öneriler paylaşmıştır.