EDU 401 Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri Sergisi!

24 Aralık 2019 tarihinde EDU 401 Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencileri dönem boyunca gerçekleştirdikleri projelerin poster sunumlarını yaptılar. Açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK’ın yaptığı ve Prof. Dr. Belgin AYDIN, Dr. Seçil YÜCELYİĞİT ve Dr. Çiğdem ALKAŞ ULUSOY tarafından yürütülen derste öğrenciler TEGEV, LÖSEV, AKUT gibi çeşitli kuruluşlarla çalıştılar. Dönem boyunca yürüütlen projeler kapsamında küçük çocuklara değerler eğitimi, hayvan sevgisi, çevreyi koruma gibi çeşitli konularda farkındalığı arttırmayı hedefleyen projelerin yanında, engelli öğrencilere materyal hazırlama, onlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirme, öğrenciler ile birlikte tiyatro oyunu sergileme gibi içeriği oldukça zengin ve anlamlı projeler yer aldı. İngilizce Öğretmenliği öğrencilerinin aktif olarak eğitim yaparak katıldığı Tam Destek Projesi kapsamında bir grup öğrenci de öğretim materyali hazırlayarak destek olurken başka bir grup da engelli öğrencilerin velileri ile görüşmeler yaparak onlara destek olmaya çalıştı. Poster sunumları öğrencilerin hazırladıkları tiyatro oyunundan bir kesit de sergilemeleri ile oldukça renkli geçti.