İlk Mezunlarımız, İlk Yemin Törenimiz!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi ABD İngilizce Öğretmenliği Programı, ilk mezunlarını vermenin haklı gurunu ve heyecanını yaşamaktadır. Son sınıf mezun durumundaki öğrencilerimiz 27 Mayıs günü TEDÜ VIP salonunda gerçekleştirilen törende öğretmenlik mesleğini profesyonel şekilde yerine getireceklerine yemin ettiler. Yemin töreniyle başlayan etkinliğimiz öğretmen adaylarının TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak'ın elinden sertifikalarını almalarıyla devam etti. Son olarak, İngilizce öğretmeni adaylarımıza TED andacı olarak logolu rozetler bolum üyeleri tarafından takıldı.

Mezunlarımıza meslek hayatlarında bol şans ve başarılar diler, onların öğretmenlik kariyerleri boyunca hep yanlarında destekçileri olacağımızı bildirmek isteriz.

Yemin törenimizden kareleri aşağıda görebilirsiniz.