İngilizce Öğretmenliği Programı Çalışmaları Kapsamında Paydaş Görüşmeleri Tamamlandı!

Fakültemiz yeni lisans programı geliştirme çalışmaları kapsamında, İngilizce öğretmenliği programı öğretim elemanları iç ve dış paydaşlarla olan görüşmelerini tamamlanmıştır. Bu bağlamda 16 Ocak 2021 Cumartesi günü başlayan görüşmelerimiz 22 Ocak 2021 günü yapılan toplantıyla son bulmuştur. Bu toplantılarda Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Koordinatörlüğü ve TED koleji öğretmenleri, Uygulama okulu öğretmenlerimiz, 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, Mezun öğrencilerimiz ve Anabilim dalı üyelerimizle ayrı ayrı paydaş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerde TEDÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programının değerlendirilmesi, iyi bir öğretmenin sahip olması gereken özellikler ve yeni programın içerikleri tartışılmıştır.  Toplantıdaki tartışmalar, yeni bir İngilizce Öğretmenliği programı geliştirme çalışmalarımız için önemli dönütler sağlamıştır.