Prof. Dr. Belgin Aydın'ın Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi Danışmanlığı!

TED Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin Aydın, Okul Müdürü Sayın Nurettin Işıldak’ın daveti ile 5 Eylül tarihinde Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi öğretmenleri ile danışman akademisyenlik protokolü kapsamında biraraya gelmiştir. Okulda görev yapan öğretmenler ile tanışmak, akademik danışmanlık uygulamasını anlatmak amacı ile düzenlenen ilk toplantıda öğretmenlere ihtiyaç analizi anketi yapılması, bilinç arttırıcı eğitimler düzenlenmesi ve öğretmenlerin sertifikalı eğitimler ile ilgili talepleri görüşülmüştür.

Oldukça pozitif bir atmosferde geçen toplantıda öğretmenlerin danışman akademisyenlik uygulamasına ve mesleki gelişim etkinliklerine son derece olumlu baktıkları gözlenmiştir.