TED Genel Merkez - TEDÜ Eğitim Fakültesi - II. Toplantı!

TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürlüğü ile TEDÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümü arasındaki işbirliği çerçevesinde 30 Temmuz 2019 Salı günü ikinci toplantı gerçekleştirildi. 9 Temmuz günü yapılan birinci toplantıda alınan ortak kararlar çerçevesinde gerçekleştirilmesi düşünülen projeler için daha somut adımların atıldığı bu toplantıda, özellikle İngilizce Öğretmenliği Bölümüne gelen birinci sınıf öğrencilerinin öğrenim hayatlarını bilinçli bir şekilde geçirmeleri ve öğretmenlik mesleğine daha sağlam adımlar atabilmeleri için yapılacak oryantasyon üzerinde duruldu. Her iki kurumun katılımı ile yapılacak organizasyonun geleceğin öğretmenleri için çok faydalı olacağına inanılmaktadır.