TED Tam Destek Burs Programı Eğiticileri «Engellilerle Etkili İletişim» Semineri’nde!

Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi tarafından 3 yıldır yürütülmekte olan Tam Destek Projesi kapsamında Ankara liselerinden seçilmiş 9., 10., 11. sınıf öğrencilerine İngilizce, spor, sanat ve kültür alanlarında eğitim vermeyi amaçlayan proje kapsamında  bu yıl görev alacak Öğretim Görevlileri ve İngilizce Bölümü 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri 12 Ekim 2019’da TED Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen "Engellilerle İletişim" Seminerine katıldılar. Prof. Dr. Belgin Aydın ve Dr. Öğrt. Üyesi Melike Ünal Gezer tarafından organize edilen ve Türk İşaret Dili Eğitimcisi Bülent Tekin tarafından gerçekleştirilen seminerin amacı projeye katılan engelli lise öğrencileri ile daha etkili iletişim kurulmasını sağlamaktı.