TEDÜ İngiliz Dili Eğitimi Lisans Öğrencilerimizin Konferans Değerlendirme Yazısı Yayımlandı!

İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencilerimiz Meysa Acar, Dilek Akın, Selen Ertunç ve Cansu Yaşar’ın, 24 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi olarak katıldıkları Self-Directed Learning and Advising in Language Education başlıklı uluslararası konferansını değerlendirdikleri yazıları, Studies in Self-Access Learning (SISAL) Journal’da Event Reviews kategorisinde yayınlandı. Through Preservice English Teachers’ Eyes: Impressions on Attending an International E-Conferencebaşlıklı yazı, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (AYBU YDYO) ve IATEFL Learner Autonomy Special Interest Group (LASIG) ortaklığı ile gerçekleştirilen konferansa katılan öğretmen adaylarının kişisel ve mesleki kazanımlarını, izledikleri sunumlar ve etkinliğin geneli hakkındaki görüşlerini ele alıyor. Bu yazıda öğrencilerimize AYBU YDYO öğretim görevlileri Dr. Tarık Uzun ve Dr. Hatice Karaaslan eşlik etti.

SISAL Journal dergisi Scopus veri tabanında taranan Q2 düzeyi dergiler arasında yer almakta. Öğrencilerimizi yayınlarından ötürü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

İlgili yazıya aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir: https://sisaljournal.org/archives/sep21/uzun_et_al/