TEDÜ İngilizce Öğretmenliği Öğrencileri Erken Yaş İngilizce Öğrenenlerle!

Dr. Öğrt. Üyesi Melike Ünal Gezer ile Çocuklara Yabancı Dil Eğitimi – ELE 307- dersini alan TEDÜ İngilizce Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Mohaç İlkokulu 2.,3.,4. sınıf erken öğrenenlere posterlerini sunmak üzere okul ziyaretindeydi.  Posterler erken yaş öğrenenler için sınıf rutini oluşturma ve sürekli öğrenme bağlamında paha biçilemez öğrenme kaynaklarıdır. TEDÜ İngilizce Öğretmenliği öğrencileri ELE 307 dersi kapsamında erken yaş öğrenenlerin yaş ve yeterliliklerine uygun sınıf ve okul rutinleri, çoklu zeka, renkler, mevsimler temalarını etkileşimli öğreten posterler hazırladılar. Mohaç İlkokulu’nda erken yaş öğrenenler genç öğretmen adaylarıyla etkileşimlerinden hem öğrendiler hem de keyif aldılar. İngilizce öğretmen adayları bu tecrübenin bundan sonraki öğretmenlik kariyerlerine şekil veren bir tecrübe olarak nitelediler. Sunulan posterlerin tümü Mohaç İlkokulu öğrencilerine hediye edildi.