TEDÜ İngilizce Öğretmenliği Öğrencileri TED Kolejleri'ni Ziyaret Etti!

20 Aralık 2019 Cuma günü “TED Ambassadors Projesi” kapsamında 6 farklı şehirdeki TED okullarına ziyaret ederek oradaki moderatör öğretmenler ile çeşitli çalışmalar yapan TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü öğrencileri ile projenin değerlendirilme toplantısı yapıldı. İngilizce Bölümü öğretim elemanları ve Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Müdürü Beril Yücel ile Jason Price’ın da katıldığı toplantıda dönem sonunda mezun olacak öğrencilerin proje kapsamında yaşadıkları deneyimler paylaşıldı. Tüm katılımcıların oldukça olumlu deneyimler yaşadıkları ve pilot çalışması yapılan projenin sonuçları değerlendirilerek bundan sonraki sürecin nasıl sürdürülebilir hale getirilebileceği görüşüldü.