TEDU ve Maribor Üniversitesi Arasında Erasmus+ Hareketliliği

Slovenya Maribor Üniversitesi Eğitim Fakültesi Erasmus+ temsilcisi Jelena Krivograd 28 Mayıs Salı günü Eğitim Fakültesi Erasmus Koordinatörleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda Jelena Krivograd Maribor Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Erasmus değişim olanaklarına ilişkin bilgiler paylaşırken, fakültemizin Erasmus koordinatörleri de üyeleri oldukları anabilim dalları hakkında bilgilendirici sunumlar yaptı. Karşılıklı değişim ortaklıklarının geliştirilmesi ve yeni akademik fırsatlar yaratılması için bir araya geldiğimiz Jelena Krivograd, 29 Mayıs Çarşamba günüyse fakültemiz öğrencilerine Maribor Üniversitesi’ndeki Erasmus+ değişim fırsatları ve kampüsteki ve şehirlerindeki öğrenci yaşamıyla ilgili bir sunum yaptı.