İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Belgin Elmas Uluslararası Jüride Görev Alacak

belgin_elmas

İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Belgin Elmas, prestijli "Pearson English Teaching Awards 2024" organizasyonunda jüri üyesi olarak ülkemizi temsil etmek üzere seçildi.

Pearson English Language Learning Başkanı Giovanni Giovanelli'nin de yer aldığı uluslararası jüride, Prof. Dr. Elmas Türkiye temsilcisi olarak görev yapacak. Jüri, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İtalya, Polonya, Brezilya, Arjantin ve Cezayir'den seçkin temsilcilerden oluşmaktadır.

Bu prestijli ödül programı, tüm dünyada ilkokuldan yetişkin eğitimine kadar beş farklı kategoride öğrenme yolculuğunu şekillendiren öğretmenleri onurlandırmayı amaçlamaktadır. Seçilen öğretmenlere çeşitli ödüller takdim edilecektir.

Prof. Dr. Elmas'ın bu önemli göreve seçilmesi hem üniversitemiz hem de ülkemiz adına gurur verici bir başarıdır.