Öğrencilerimiz TED Ambassadors projesi ile TED okullarına ziyaret gerçekleştirdiler

ambassadors

İngilizce Öğretmenliği Programı 4.sınıf öğrencilerimiz TED Ambassadors projesi ile çeşitli TED okullarına ziyaret gerçekleştirdiler. Bu kapsamda, Elif Özkul ve Cansu Pelin Altıntaş TED Samsun Koleji'ne, Muhammet Anıl Akkuş ve Şeymanur Sevinç TED Çorum Koleji'ne, Yağmur Ermiş ve Eslem Ural TED Ege Koleji'ne, Berfin Ece Aslaner ve Hiranur Horasan TED Atakent Esenyurt Koleji'ne giderek iki gün boyunca önemli deneyimler elde ettiler. Bu ziyaretlerinde öğrencilerimiz mentör öğretmenlere eşlik ederek TED ekosistemini gözlemleme fırsatı buldular. Proje kapsamında öğrencilerimizi ağırlayan TED okullarındaki mentör öğretmenlere ve idarecilere teşekkür ederiz.