Prof. Dr. Gülsev Pakkan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta sunum yaptı.

gülsevpakkan

Tarih:  Date -

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof.Dr.Gülsev Pakkan 2 Aralık 2022 tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sahipliğinde düzenlenen ‘Yansıtıcı Öğrenme Serüvenleri: İngilizce Öğrenmek Çok mu Zor?’ etkinliğinde ‘İyi bir İngilizce Öğretimi Nasıl Olmalıdır?’ başlıklı bir sunum yapmıştır. Etkinliğe Gazi Üniversitesinden öğretim üyeleri katılımcı olarak ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, İngiliz Dili Eğitimi Bölümü öğrencileri ile farklı illerdeki üniversitelerden öğretim üyeleri de dinleyici olarak katılmışlardır. Etkinlik, sunumlar ve panel çalışması ile başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.