Prof. Dr. Gülsev Pakkan'ın Kitap Bölümü Yayınlandı...

chapter

İngiliz Dili Eğitimi öğretim üyelerinden Prof.Dr.Gülsev Pakkan’ın Doç.Dr.Aydan Irgatoğlu ile ortak yazarlı yazmış olduğu kitap bölümü ‘Total Physical Response’ Language Teaching Approaches and Methods kitabında yayınlanmıştır. Bu kitap, Eğitim Fakültelerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dallarında okutulan İngiliz Dili Öğretiminde Yaklaşımlar ve Yöntemler dersi için bir kaynak kitap olarak hazırlanmıştır. Kitap, öğrencilere teorik bilgilerin açıklanmasının yanısıra, öğrencilerin yaklaşımlar ve yöntemler hakkında eleştirel bakış açısıyla önemli sorulara yanıt verebilmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca, her yaklaşım için hazırlanmış örnek ders planları öğretmen adaylarının teorik bilgiyi uygulamada nasıl kullanacaklarını göstermektedir.