TED Ambassadors projesi kapsamında TED Kolejleri’ne ziyaret gerçekleştirildi!

tür

Tarih:  Date -

TED üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencilerimiz Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi ortak çalışmasıyla yürütülen ‘TED Ambassadors’ projesi kapsamında Türkiye'nin farklı illerindeki TED Kolejleri’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizden Selen Ertunç TED Adana Koleji'ni,  Ayşe Özkan TED Mersin Koleji'ni, Ezgi Arslan TED Eskişehir Koleji'ni, Ecem Gökçen Tunçer TED Samsun Koleji'ni ve Fatma Betül Akmaz TED Karadeniz Ereğli Koleji'ni ziyaret ettiler. Oryantasyon programı ile başlayarak 2-3 gün boyunca okulda ders gözlemi, ders planı hazırlanması, ders anlatımı, sınav gözetmenliği, soru hazırlama, zümre toplantısına katılma ve örnek durum çalışmaları üzerinde tartışma gibi birbirinden farklı görevler yapan öğrencilerimiz TED kolejleri ekosistemini, çalışma disiplin ve düzenini daha yakından tanıma fırsatı buldular. TED Adana Koleji, TED Mersin Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Samsun Koleji, TED Karadeniz Ereğli Koleji müdür ve müdür yardımcıları, İngilizce zümresi başta olmak üzere diğer tüm zümrelere ve okul görevlilerine misafirperverlikleri ve üst düzey ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

ezgi

ayşe