Ana içeriğe atla

Dr.Öğr. Üyesi Pelin İrgin’in ortak yazarlı çeviri kitabı yayımlandı!

Tarih:  Date

 

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Türkçe ve Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından yürütülen "Yabancı Dil Eğitiminin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında ikinci ve yabancı dil eğitimi alanının en önemli referans kaynağı olan "Common European Framework of Reference for Languages: Learning, Teaching and Assesment"ın eki niteliğindeki "Companion Volume"ı Türkçemize kazandırdık.

Bu cilt, Diller için Avrupa Ortak Başvuru Metni: Öğrenme, Öğretme, Değerlendirme’nin (D-AOBM) temel mesajlarını kullanıcı dostu bir biçimde sunmakta ve D-AOBM örnek tanımlayıcılarını içermektedir. D-AOBM’nin Öğrenme, Öğretme ve Değerlendirme’ye yönelik pedagojik kullanımı için öğretmenler ve öğretmen eğitimcileri güncellenmiş metin olarak D-AOBM: Tamamlayıcı Cilt’e erişimi daha kolay bulacaklardır.

Council of Europe (2021). Diller için Avrupa ortak başvuru metni: Öğrenme, öğretme ve değerlendirme- Tamamlayıcı cilt (S. Celik, Y. Kirkgoz, D. Copur, P. Irgin, & S. Erbay Cetinkaya, Trans.). Council of Europe Publishing. (Original work published 2020).

https://www.coe.int/en/web/common-european-framework-reference-languages/level-descriptions