EPDAD tarafından İngilizce Öğretmenliği’ne Sanal Akreditasyon Ziyareti!

2020 yılı güz döneminde akreditasyon için EPDAD’a başvuruda bulunan Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programına, 31 Mart – 1 Nisan 2021 tarihlerinde EPDAD Ziyaret Takımı uzaktan saha ziyareti gerçekleştirmiştir. Ziyaret ekibinde, Takım Başkanı Prof. Dr. Süleyman Doğan, ekip üyeleri (Dr. Öğr. Üyesi Ersin Türe, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Deniz Arıkan, lisans öğrencisi Rabia Yıldız, ve lisans öğrencisi Tayyip Has) yer almışlardır.  Ziyaret Ekibi iki günlük çalışması sırasında, Rektör Prof. Dr. Belgin Ayvaşık, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak, Yabancı Diller Eğitimi  Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin Aydın ve Eğitim Fakültesi  Akreditasyon Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Pelin İrgin, Fakülte Uygulama Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Aksoy, öğretim üyeleri, öğrenciler, idari yöneticiler, uygulama okulu koordinatörleri ve  uygulama öğretmenleriyle bireysel ya da gruplar halinde toplantılar yapmışlardır. Ziyaretin son toplantısında Takım Başkanı Prof. Dr. Süleyman Doğan, Öz Değerlendirme Raporu, ziyaret ve görüşmelere dayalı olarak ekip tarafından hazırlanan çıkış bildirimini paylaşmıştır. Akreditasyonla ilgili değerlendirme sonucunun Nisan 2021’de açıklanması beklenmektedir.