Prof. Dr. Belgin Aydın TED Kocaeli Koleji’nde!

7 Aralık 2019 tarihine TED Kocaeli Koleji tarafından düzenlenen “Creating A Community of Lifelong Learners” temalı “Yabancı Dil Öğretimi 19” Konferansına İngiliz Dili Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin AYDIN davetli konuşmacı olarak ““Teachers of Life-Long Learners” isimli konuşması ile katıldı. Konferansa Kocaeli Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü akademisyenlerinin yanı sıra bölümün öğrencileri, diğer üniversitelerden öğrenci ve akademisyenler ile çeşitli illerdeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda ve çeşitli kurumlarda görev yapan öğretmenler de katıldı. Ayrıca konferansa Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Müdürü Beril Yücel de katıldı.  TED Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü mezunu ve son sınıf öğrencilerinin de katıldığı toplantıda öğretmenlerin doğrudan sınıflarında kullanabilecekleri son derece verimli etkinlikler ve görüşler paylaşıldı.

TEDÜ İngilizce Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencileri ve mezunları