Prof. Dr. Volker H. Hegelheimer TEDÜ Eğitim Fakültesi'nde!

Iowa State Üniversitesi İngilizce Bölüm başkanı sayın Prof. Dr. Volker H. Hegelheimer tarafından 30 Temmuz 2019 tarihinde, TEDÜ Eğitim fakültesi’nde “Developing an online course/MOOC for the use of technology in the English language classroom: Lessons learned” isimli bir sunum gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Volker H. Hegelheimer, sunumunda temel olarak Iowa Üniversite’sinde gerçekleştirilmekte olan çevrimiçi derslere dayanan projesinden bahsetmiş ve bu projenin onlara neler kattığını katılımcılarla paylaşmıştır. Ayrıca sunumuma Amerikan Eğitim Ateşesi David Fay katılmış ve proje hakkındaki deneyimlerini katılımcılara iletmiştir. Bu güzel konuşma TEDÜ İngilizce Öğretmenliği akademisyenlerine de ilham olması açısından büyük önem taşımaktadır.

Amerikan Eğitim Ateşesi David Fay ve Prof. Dr. Volker H. Hegelheimer