İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanımız SCOFOLA’23 Konferansında

belginhoca

Tarih:  Date -

7-8 Eylül 2023 tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından SCOFOLA’23  “Challenges and Innovative Solutions in Foreign Language Teaching” (Yabancı Dil Öğretimindeki Zorluklar ve Yenilikçi Çözümleri) konferansının ikincisi düzenlendi. TED Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Belgin Elmas’ın “Emotionally Agile Teachers, Emotionally Agile Generations” başlığı ileaçılış konuşmasını yaptığı konferansta Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. İpek Kuru Gönen, Steve O’Farrell ve Yale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fernando Rubio davetli konuşmacılar arasındaydı.

Ana teması "yabancı dil öğretiminde karşılaşılan zorluklar ve yenilikçi çözümler" olan konferans, iki gün boyunca eş zamanlı salonlarda toplam 45 sözlü sunum ve 5 eğitim atölyesi ile oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

belginhoca

scofola