Öğrencilerimiz FLTA Programı Bursiyerleri Olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne Gidiyorlar...

flta

Tarih:  Date -

İngiliz Dili Eğitimi lisans ve yüksek lisans programımızda bizlerle yoluna devam eden Büşra Elmaderesi ve yüksek lisans programımızdan mezun olan Şebnem Cengiz bu sene Fulbright'ın FLTA Programı ile Michigan ve Arizona'ya gitmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimizden Büşra Elmaderesi Michigan State, Less Commonly Taught Languages Program'da, Şebnem Cengiz ise The University of Arizona, College of Social and Behavioral Sciences, School of Middle Eastern and North African Studies'de eğitim hayatlarına devam edecekler.

Öğrencilerimiz program dahilinde Nadir Öğretilen ve ABD de Kritik Diller arasında bulunan Türkçe'nin öğretildiği programlarda ya Türkçe derslerinin ana hocası olarak ya da bir kadrolu hocanın verdiği Türkçe derslerinin asistanlığını yaparken aynı zamanda 2023-2024 süresince dönemlik bir veya iki ders de alabilecekler.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.